Стало відомо, що магнітна буря, яка накриє українців у грудні, має стати найпотужнішою бурею за місяць. Фахівці оцінили силу бурі у 4 бали.

Магнітні бурі у кінці грудня накриють Землю новою хвилею метеоударів. Сплески сонячної активності різного ступеня інтенсивності триватимуть три дні. У цей період люди можуть відчувати безпричинну втому аж до апатії, агресивність і дратівливість, напади головного болю. Що таке магнітна буря і як від неї захиститися - в матеріалі Styler.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

За інформацією вчених з Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця, найближчий такий сплеск відбудеться 26 та 29 грудня, тоді варто чекати досить сильного магнітного шторму, а 28 грудня українці будуть схильні бурі низької інтенсивності.

Метеозалежні люди почнуть відчувати на собі наближення метеоудару за декілька днів. Лікарі рекомендують більше відпочивати і добре висипатися в ці дні – не менше 8 годин на добу.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, миттєва загибель всього живого: аномалія на Сонці знищить людство, і вчені вже назвали дату.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли планету-близнюка Землі на якій можливе життя: вона дуже близько.

Знай.uа писав, погода на тиждень: в Україну прийде довгоочікуване порятунок, але ненадовго.