У Києві правоохоронці викрили тренера національної збірної України, який намагався отримати хабар. Так, вона вимагала 20 тисяч гривень за те, що допоможе двом спортсменам поїхати на змагання у Грецію.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, головний тренер штатної команди національної збірної команди України з підводного спорту та підводної діяльності вимагала від тренера однієї з приватних ДЮСШ 20 тис. гривень. За ці гроші вона погодилася включити двох спортсменів до складу офіційної делегації національної збірної для участі у змаганнях у Греції.

Підозрювана, фото НПУ
Підозрювана, фото НПУ

Окрім цього, правоохоронці з'ясували, що тренер штатної команди на спортивному заході в Берліні, що проходив у 2018 році, розтратила 141 тисячу гривень, виділені на команду. Наразі жінку затримали.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, у Києві біля одного з місцевих кафе невідомі влаштували стрілянину, внаслідок цього загинув чоловік.

Як повідомляв портал Знай.ua, голова Митної служби Максим Нефьодов повідомив про великих автомобільних чергах на українсько-польському кордоні. У заторі стоять не менше 1 500 авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові сталася жахлива ДТП. Відтак, п'яний, як чіп, водій зніс натовп людей, які на той момент знаходилися на місці іншої аварії.