В Україні вже після Нового року заблокують українські телеканали. А відтак, більше ніж п'ять мільйонів родин залишаться без телебачення, якщо не перейдуть на супутник, або куплять додатковий пристрій для їх перегляду.

Як відзначається, кодування супутникових каналів відбудеться 20 січня 2020 року о третій годині ночі. Так, проблема торкнеться від 4 до 6 мільйонів громадян України. Щоправда, не все так погано, адже більшість новинних каналів залишаться на екранах - заблокується лише 23 каналу з 80.

За словами телевізійників, аби і надалі дивитися телевізор зі всіма телеканалами, потрібно буде купити спеціальний пристрій, який і розкодує їх. Або ще один вихід із ситуації – купівля супутника. Зауважується, що такі заходи спрямовані на боротьбу з піратством, а також мають намір розвинути ринок платного ТБ.

Нагадаємо, чи є життя після 1 січня: нові пенсії, зарплати і прожитковий мінімум у 2020

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців попередили про підвищення податків: скільки платитимемо у 2020 році

Також "Знай.ua" писав, кому пощастить вийти на відпочинок достроково