Незабаром прийде новий 2020 рік, а разом з ним і нові умови для власників автомобілів на європейських номерах. Так, активісти руху "Авто Євро Сила" розробили поради для володарів "євроблях" на 2020 рік.

Про це стало відомо завдяки повідомленню руху на сторінці в мережі Facebook.

Євробляхи, Знай.ua
Євробляхи, Знай.ua

Для того щоб уникнути штрафів від митників на кордоні з 1 січня 2020 року, правозахисники "Авто Євро Сили" створили "Рятувальний круг" - набір документів під розмитнення, який свідчить, що людина готова до розмитнення і чекає на закон:

- Договір купівлі-продажу

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

- Документ, що підтверджує зняття з обліку автомобіля

- Сертифікат відповідності

- Договір з брокером.

Теоретично, якщо показати митниці ці документи, розгляд справи про притягнення до відповідальності відкладається на час, необхідний для прийняття закону про Доступне Розмитнення, впевнені в "АвтоЄвроСилі". Проте жодним законом чи підзаконним актом таку процедуру не передбачено.

Нагадаємо, євробляхерам пішли на поступки перед Новим роком: що буде зі штрафами.

Як повідомляв Знай.uа терпець урвався: "євробляхеры" почали масово спалювати машини по всій Україні.

Знай.uа писав, співголові "Бацьки SOS", що боролася з корупцією у школах, спалили авто: фото та перші версії.