Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що субсидії в Україні в зимовому сезоні 2019-2020 скасовувати не будуть. Він пояснив, що тим, кому вже призначили субсидію, скасовувати та переглядати її цієї зими не будуть. Гончарук запевнив, що на субсидії українців гроші в державному бюджеті є і проблем з виплатами не буде.

"Тим, кому призначена субсидія, протягом цього сезону її не втратять. У нас є параметри, за якими людині можуть призначити або не призначити субсидію. Звичайно, якщо людина стає таким, який отримує право на оформлення субсидій… Тим, кому призначена субсидія, — вони гарантовано її отримають. Немає проблем з коштами державного бюджету для цього", - розповів прем'єр-міністр України. Олексій Гончарук

Гончарук, фото - РБК
Гончарук, фото - РБК

Олексій Гончарук повідомив, що надійшла вказівка від президента Володимира Зеленського розробити механізм для зниження цифри в платіжках. Найбільше це стосується оплати за тепло.

"Ми подивилися… несправедливо, що люди отримують великі платіжки. Сьогодні ми фактично дали інструмент місцевій владі, яким чином знизити платіжки на той відсоток, на скільки подешевшав газ", - пояснив Гончарук. Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Тарифи на комунальні послуги, фото: ua-energy.org
Тарифи на комунальні послуги, фото: ua-energy.org

Нагадаємо, десятки тисяч українців змушені зимувати без субсидій: у Кабміні пояснили, чому так відбувається

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям з Нового року додадуть ще один тариф у платіжках за комуналку

Також "Знай.ua" писав, про "Зелений" тариф: міжнародні інвестори очікують на компроміс