Клієнти Приватбанку повідомили про те, що з їхніх рахунків знову почали необґрунтовано списуватися гроші. Така ситуація склалася навіть попри те, що в самому Приваті заохочують боротьбу з шахраями. Про неприємний інцидент постраждала повідомила на сайті Мінфін.

Виявилося, що в Приваті не повідомляють про те, що при конвертації валюти з однієї в іншу банк бере відсоток. Тобто, про цю плату можна дізнатися лише після того, як на рахунок прийде менша сума, ніж людина розраховує.

ПриватБанк, фото - Економічна правда
ПриватБанк, фото - Економічна правда

Обдурена жінка розповіла, що вона спеціально відкрила карту "Юніор" і співробітник банку запевнив її, що під час зняття готівки в банкоматі з неї знімуть лише два відсотки від суми. Проте, виявилося, що банк здирає великий відсоток за конвертацію грошей спочатку з гривні в долари, а потім і в злоті. Водночас про плату за конвертацію не повідомляється ніде.

Клієнтка банку зняла 900 злотих в банкоматі, їй прийшло сповіщення про 1053 злотих, що становить майже 20% від початкової суми. На гарячій лінії під час спілкування зі співробітником банку, жінці повідомили про те, що банк бере комісію спочатку за конвертацію з гривні в долари, а потім доларів в злоті. Водночас у самому Приваті визнають той факт, що інформації про це ніде немає. У банку заявили, що їхньої вини у цьому немає, а дівчині слід було краще вивчити умови використання карти.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скарга клієнтки Приватбанку, скріншот: Мінфін
Скарга клієнтки Приватбанку, скріншот: Мінфін

Відповідь Приватбанку, скріншот: Мінфін
Відповідь Приватбанку, скріншот: Мінфін

Нагадаємо, раніше пухнастий "працівник" ПриватБанку насмішив українців дивною позою: "Оператор зайнятий"

Як повідомляв портал "Знай.ua", перед Новим роком в Україні активізувались аферисти: які схеми використовують шахраї

Також "Знай.ua" писав, що аферисти атакували безробітних українців: пропонують "найкращі" вакансії, виманюючи останні гроші