В Одесі двоє 16-річних хлопців катували та змусили роздягнутися 11-річного хлопчика. Кілійський районний суд Одеської області обрав запобіжний захід двом підліткам.

Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на пресслужбу прокуратури Одеської області.

"Одного поміщено під домашній арешт, іншого — в СІЗО", — зазначили в поліції.

Підлітки — учні професійного ліцею. Вони в орендованій квартирі, в присутності інших неповнолітніх, побили хлопчика та під загрозою застосування фізичного насилля змусили повністю роздягнутись. Усі свої дії вони записали на камеру телефону та виклали відео у мережу.

Поліція в Одесі
Поліція в Одесі

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Матір 11-річного хлопчика звернулася до поліції. Перевіряючи зазначене звернення, поліцейські виявили відео, яке поширювалося в соціальних мережах, і встановили осіб, причетних до злочину.

Хлопець, якого відправили до СІЗО, пробуде там 2 місяці. Він вже є фігурантом двох кримінальних проваджень, відкритих за фактами крадіжки й пограбування.

Судове рішення, фото: info-rm.com
Судове рішення, фото: info-rm.com

Досудове розслідування у кримінальному провадженні слідчі здійснюють за ч. 1 ст. 127 КК України (катування). Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, вейпи прирівняють до звичайних цигарок: що варто знати любителям "подиміти" про ідею Кабміну.

Як повідомляв портал Знай.uа, пухнастий "працівник" ПриватБанку насмішив українців дивною позою: "Оператор зайнятий".

Також портал Знай.uа писав, що до України стрімко мчить сніговий монстр, масштаби стихії приголомшують: які регіони під ударом.