З 20 грудня в Україні на державному рівні почали боротьбу нелегальним гральним бізнесом — закрили величезну кількість гральних закладів. Українці бурхливо відреагували на таку ініціативу влади та створили декілька фотожаб щодо цього.

Жителі країні підтримують такі дії з боку влади, але при цьому не забули й пожартувати на цю тему.

Фотожаби, присвячені закриттю ігрових закладів
Фотожаби, присвячені закриттю ігрових закладів

Фотожаби, присвячені закриттю ігрових закладів
Фотожаби, присвячені закриттю ігрових закладів

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук провів позачергове засідання Кабінету міністрів. На ньому саме вирішувалося питання боротьби з нелегальним гральним бізнесом.

За результатами засідання Гончарук заявив, що з ними буде покінчено. Згодом міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що усі гральні заклади буде закрито з 16 години. Зазначимо, що 20 грудня в Україні закрили понад 5 тисяч гральних закладів.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, нардеп від "Слуги народу" Зеленського влип у зарплатний конфуз: "Знати героя в обличчя", відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зникли, а в Порошенка з'явилися: історія таємничих телевізорів "підмочила" репутацію експрезидента.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський пригрозив дуже "веселому" чиновнику: "Скажу адресу вашого будинку".