У вівторок, 24 грудня, Володимир Зеленський на засіданні Ради розвитку регіонів і громад, в ході обговорення програми енергоефективності, обрушився на якогось чиновника, який "дозволив собі посміхнутися під час промови президента", передає Politeka.

Зеленский отчитал слишком веселого чиновника. Президент пообещал дать его домашний адрес людям, чтобы они у него немного погрелись.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 24 december 2019

Зеленський закликав представників місцевої влади направити Кабміну листа про участь в програмі енергоефективності. У цей момент він помітив чиновника, який посмів проявити веселощі під час промови гаранта. І такі маніпуляції йому вкрай не сподобались. Тож, веселий чиновник отримав свою порцію прочухану від президента привселюдно.

Зеленський, фото - Сегодня
Зеленський, фото - Сегодня

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я розумію, що це весело вам. Ну, дуже. Ви просто посміхаєтеся, а людям дуже холодно. Я потім скажу адресу саме вашого будинку, щоб люди до вас прийшли і трішечки там погрілися", – пригрозив чиновнику президент.

Варто зазначити, що коли президент ще виступав у 95 кварталі, він теж не терпів, коли бачив, скажімо, людей, які запізнились і обов’язково привселюдно їх присоромлював. Мовляв, без вас не розпочинали концерт.

Нагадаємо, після гучного корпоративу офіс Зеленського пробило на рухи: "Вирішили поправити здоров'я", фото.

Як повідомляв Знай.uа "Хворий член потрібно відсікати": Пальчевський прокоментував рейтинги Зеленського, Коломойського і Богдана.

Знай.uа писав, Зеленський закликав АЗС активно відреагувати на падіння долара: "Не надати знижки, а реально зменшити ціну".