28-річна одеситка Олена Кравченко стала популярною у соціальних мережах завдяки неймовірній довжині волосся. Її також називають живою Рапунцель.

Двометрову довжину волосся їй вдалося відростити завдяки тому, що вона з 5 років не стригла волосся. Ще з дитинства мама їй прищепила любов до довгим волоссям і завжди повторювала, що "волосся прикрашають жінку".

Олена розповіла, що миє голову раз на тиждень і цей процес займає у неї цілу годину. При цьому перед розчісуванням вона 15 хвилин робить масаж голови.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дівчина зізнається, що викликає захоплення у чоловіків і їй навіть роблять пропозиції руки і серця. Однак у Олени є чоловік і вона не сприймає серйозно такі пропозиції.

"Багато чоловіки захоплюються моїми волоссям, просять про зустріч, хочуть приїхати, запрошують мене в свої країни. Зазвичай я не відповідаю на такі повідомлення, щоб не давати їм надії", – розповіла вона.

На даний момент в Instagram за нею стежать понад 13 тисяч осіб, і ця цифра постійно зростає.

Нагадаємо, Влад Яма відростив волосся і знявся в кіно.

Як повідомляв Знай. ua, Супрун перед відставкою розповіла чоловікам, як не стати Кошовим.

Також Знай. ua писав, що коли підстригтися, щоб волосся були здоровими і шовковистим.