Як відомо, до Нового року залишилося всього кілька днів, а це означає, що чимало українців або вже купили подарунок для найближчої людини, або тільки збираються купувати. Відтак, в мережі з'явився список найгірших подарунків, які можна отримати на новорічні свята. І слід зауважити, він вражає.

Так, серед списку є книга, але не звичайна – Камасутра. Зауважується, що це не найкращий подарунок так само, як і алкоголь, або різноманітні сертифікати, переважно до косметолога, або ще куди гірше – абонемент до гінеколога. Також не варто дарувати й светер, щоправда, не простий, а з оленями, який може не дуже сподобатися.

Окрім цього, як вважається, найнепотрібнішими подарунками є дрібнички або сувеніри, або засоби приватної гігієни, якщо чоловік таке може стерпіти, то для дівчини це може бути дуже образливо. Щодо чоловіків, то їм не варто дарувати шкарпетки, гель для душу, пінку для гоління і верстат, адже це трохи не доречно до даного свята.

І на фінал – не варто дарувати вже ношений одяг, адже як розповіла одна із дівчат, це може призвести до непередбачуваних ситуацій.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Подарунок для дружини, style.news
Подарунок для дружини, style.news

"Одного разу мама мого колишнього хлопця подарувала мені стрінги. Я їх не ношу зовсім, але вона цього не знала. Але я була шокована, коли вона сказала, що це її особливі стрінги, якими вона радувала свого чоловіка завжди, а зараз передає їх мені, тому що на неї вони вже не підходять. "Радуй мого синочка", – тоді сказала вона. У мене все!", - розповіла одна із дівчат, яка вирішила залишитися анонімною.

Нагадаємо, кому пощастить у рік Білого пацюка.

Як повідомляв Знай. ua, Новий рік Прийдешнього Мизгиря 2020.

Також Знай. ua писав, що як стати зіркою новорічного корпоративу.