Харківські автомобілісти влаштували новорічний подарунок для всієї України. Так, місцеві автолюбителі взяли участь в неймовірному флешмобі. Машини вишикувалися у формі ялинки, їх було аж 348 одиниць.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого Telegram-каналу.

За інформацією пабліка, захід пройшов на великій парковці недалеко біля стадіону "Металіст" з 18:00 до 22:00. Організатори флешмобу хотіли побити рекорд Запоріжжя, де у 2017 році у формі ялинки вишикувалися 270 авто.

Вот так выглядела «Автоёлка» 🎄 Участники выстроили 348 автомобилей, что стало рекордом Украины. Ближайшая по численности елка была в прошлом году в Запорожье – 270 автомобилей.

Geplaatst door ХС • Харьков op Vrijdag 27 december 2019

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фіксували рекорд з квадрокоптерів. Також водії прикрасили свої машини: троє людей із найяскравішими автомобілями отримали подарунки. Як можна помітити на відео, навколо новорічної фігури зібралося багато глядачів.

Нагадаємо, євробляхерам пішли на поступки перед Новим роком: що буде зі штрафами.

Як повідомляв Знай.uа активістка спалила євробляху, звертаючись до Зеленського: "Нас багато!".

Знай.uа писав, терпець урвався: "євробляхери" почали масово спалювати машини по всій Україні.