Вже незабаром країна відзначатиме Новий 2020 рік. Чимало українців святкуватимуть не вдома, а в друзів, закладах або ж за кордоном. Саме у цей час можуть орудувати квартирні злодії.

Патрульні Київщини далі кілька простих порад, як уберегти своє житло від злочинних посягань. Про це вони повідомили на офіційному сайт.

Найперша порада від патрульних — не залишати ключі від квартири в "умовленому місці" – під килимком, на коробці дверей та інших схожих місцях. Також варто подбати про надійний варіант дверей та замків. Мешканцям перших і останніх поверхів варто продумати варіант встановлення на вікнах своїх квартир решіток.

Новий рік, https://bitly.su/xc1uFLc
Новий рік, https://bitly.su/xc1uFLc

Поліцейські радять українцям не зберігати у квартирі в одному місці значні суми грошей, ювелірні вироби. Обмежуйте коло осіб, яким відомо про цінності, що зберігаються у вас.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Залишаючи свою квартиру або будинок на декілька днів або тижнів, варто домовитися із сусідами, щоб вони наглядали за вашою оселею і регулярно виймали кореспонденцію з вашої поштової скриньки. Попросіть когось із родичів навідуватися до вашого помешкання хоча б декілька разів на тиждень, періодично вмикаючи світло в кімнатах у вечірній час доби.

Новий рік, https://bitly.su/Solc
Новий рік, https://bitly.su/Solc

Обов'язково потрібно закрити усі вікна та балкони. Щоб бути спокійними та не турбуватися про можливість проникнення до вашої квартири, зверніться до охоронних структур, з метою встановлення системи сигналізації. Також потрібно уважно ставитися до того, що ви закидаєте у соціальні мережі.

Нагадаємо, що астрологи попереджають, що для деяких знаків Зодіаку січень стане досить напруженим і важким.

Як повідомляв Знай.uа, найдорожчі ліки в світі розігруватимуть, як лотерею.

Також портал Знай.ua писав, що не можна дарувати своїм близьким на Новий рік 2020.