Понад сто родин прикордонників отримають власне помешкання, а також частина співробітників прикордонної служби отримає підвищення до зарплатні. Відповідна інформація з'явилася на сайті Державної прикордонної служби України.

Як відзначається, напередодні Нового року 99 сімей прикордонників, які перебували на відповідному обліку з 1987 по 1999 роки, отримали 112 мільйонів гривень на власне помешкання. Наразі ж 54 сім’ї вже отримали близько 70 млн. грн на купівлю свого будинку.

прикордонники
прикордонники

Повідомляються, що аналогічні виплати планують практикувати у відомості частіше, адже ще чимало прикордонників не мають власного помешкання.

"Це дозволить прискорити розв'язання житлових питань багатьох військових та вивільнити значну кількість службових приміщень для персоналу. Наразі на квартирному обліку відомства та у списку осіб, які потребують отримання службових житлових приміщень, перебуває понад 9 тисяч сімей, з них майже 1 800 сімей військовослужбовців запасу", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також, як підсумовується, планується, що до 2020 прикордонникам піднімуть зарплатню на близько 15%.

Нагадаємо, розмитнення євроблях: штрафи для водіїв повертаються, скільки доведеться викласти

Як повідомляв портал "Знай.ua", на кордоні України з Польщею застрягли 1 500 автомобілів: на митниці пояснили, хто винен

Також "Знай.ua" писав, про перетин кордону Україна-Росія: прем'єр Гончарук озвучив нові правила