З Кабінету міністрів України прийшли вельми цікаві новини. З'явилася інформація, що починаючи з 1 березня 2020 року перетинати кордон з Російською Федерацією громадяни будуть виключно з допомогою закордонного паспорта. Дана процедура буде діяти тільки для громадян України, які прийняли рішення перетнути кордон з України на територію Російської Федерації.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.

Пост Олексія Гончарука, Facebook
Пост Олексія Гончарука, Facebook

"При в'їзді громадян України з території РФ на територію України Державна прикордонна служба України буде здійснювати безперешкодний пропуск українському і по внутрішніх паспортах і свідоцтвах про народження. Це означає зупинення дії положень угод з РФ, укладених ще до початку збройної агресії, які дозволяли перетинати кордон на підставі внутрішнього паспорта або свідоцтва про народження для осіб до 16 років.", - повідомив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, в Одесі зміняться тарифи на тепло: у Труханового здивували цифрою в платіжках.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа українцям з Нового року додадуть ще один тариф у платіжках за комуналку.

Знай.uа писав, українська митниця запрацює по-новому: "Всього за 20 хвилин".