У місті Конотоп Сумської області встановили новий світлофор. Але не просто встановили, а з усіма почевтями влаштували урочисту подію в присутності мера міста.

Для відкриття світлофора по вулиці Успенській-Троїцької навіть запросили ведучу. Вона назвала знаковою і довгоочікуваною подією для всього міста. До вітального слова запросили навіть мера Артема Семеніхіна, який і перерізав жовто-блакитну стрічку і тим самим відкрив світлофор.

Однак, як виявилося, світлофор працює за викликом - для того, щоб перейти дорогу, необхідно натиснути кнопку. Це виявилося під силу не всім жителям міста.

Між тим в мережі відео викликало хвилю жартів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Думали, що це - дно, але знизу постукали"

"А де оркестр і фанфари? Непорядок"

"Недавно сміялися над такими відео з запоребрика, а самі робимо те ж"

"Як я міг пропустити таку подію світового масштабу?", - пишуть користувачі мережі.

Із буденного обов’язку місцевої влади зробили феєричне шоу. к зазначив один із користувачів мережі, раніше таке собі дозволяли у Росії. Тепер, очевидно, українці перейняли недобрий досвід.

А тим часом люди потихеньку починають звикати до нової "диковинки" у їхньому місті.

Нагадаємо, у Росії запустили ковзанку з інтимним "натяком": фото вразило весь світ.

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти осоромилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорювалася Києву, а не навпаки: Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.