У Росії повідомили, що нібито "Київ все-таки погодився підняти вартість транзиту російського газу". У мережі висміяли таке формулювання.

Про це повідомляє економіст, керуючий приватним інвестиційним фондом на фондовому ринку США Володимир Компанієць, який опублікував відповідний пост.

"Російські ЗМІ повідомляють, що Київ все ж погодився підняти вартість транзиту російського газу. Довго, довго в Києві відбивалися від підняття вартості транзиту російського газу, але Росія все ж наполягла і домоглася свого", – написав він.

РосЗмі повідомляють, що Київ все таки погодився підняти вартість транзиту російського газу. ¯\_(ツ)_/¯ Довго, довго в...

Geplaatst door Volodymyr Kompaniiets op Zondag 22 december 2019

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зазначимо, що під час тристоронніх газових переговорів у Берліні Київ і Москва напрацювали протокол, що наблизить підписання договору про транзит російського газу українською ГТС.

транзит газу
транзит газу

Водночас заступник голови Єврокомісії Марош Шефчович, котрий також брав участь у переговорах, повідомив, що в Берліні Україна й Росія досягли принципової угоди щодо транзиту газу.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зникли, а в Порошенка з'явилися: історія таємничих телевізорів "підмочила" репутацію експрезидента.

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорювалася Києву, а не навпаки: Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.