З'явилася кумедна фотожаба на "жертву" аномальної теплої погоди в Україні. У мережі з гумором реагують на наслідки аномального тепла та незвичної зимової погоди в Україні. Тривала відсутність снігу очевидно не на руку, наприклад, водіям снігозбиральної техніки.

У мережі опублікували кумедну жартівливу картинку, на якій зображено водія снігоприбиральної машини, якому за наявних обставин не залишається нічого іншого, як нудьгувати.

Фотожаба, фото: svidok.online
Фотожаба, фото: svidok.online

Кумедний колаж складається з трьох ілюстрацій, які демонструють нудьгу та відчай людини, що залишилася без роботи через витівки природи. Картинка підписана лаконічно: "Водії снігозбиральних машин у Києві".

В Україні після надзвичайно теплої осені настала така ж незвична зима. По всій території України трималася досить висока, як для грудня, температура. Через аномальне тепло на Закарпатті навіть зацвіли ромашки та віоли, а на Донбасі — розпустилися дерева.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, аномальна погода в Україні розбудила природу: цвітуть ромашки та віоли, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", весна посеред руїн: на апокаліптичних просторах Донецька помітили дивовижні речі

Також "Знай.ua" писав, що у зоні відчуження оселилася зграя білих лебедів, таким Чорнобиль ще не бачили