Після теплої осені в Україну прийшла незвична зима без снігу та морозу. По всій території країни тримається досить тепла погода, а від аномальної температури подекуди навіть починають розпускатися дерева. У мережі показали свіже фото з Донбасу, де з'явилися перші весняні ознаки.

Через аномальне тепло на Донбасі почали розпускатися дерева. Відповідний знімок з'явився на сторінці блогера БыльБылева в Twitter.

У Донецьку розпустилися дерева, фото: Twitter
У Донецьку розпустилися дерева, фото: Twitter

Знімок було зроблено в понеділок, 23 грудня. В об'єктив фотографа потрапили гілки одного з дерев, що по-весняному зацвіло взимку. Проте на задньому фоні фотографії можна помітити зруйновані будівлі. Виявляється, така розруха панує в окупованому Донецьку.

Нагадаємо, Лижичко замість Порошенка? Хто і коли пропонував Руслані стати президентом України

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Романенко показав, як Путін проштовхує свій порядок в переговорах щодо Донбасу: "Це крокодил, який буде постійно кусати"

Також "Знай.ua" писав, що попри війну на Донбасі і "неспокійний долар": як змінився курс гривні протягом 2019 року