У неділю, 29 грудня відбувся обмін полоненими між Україною і РФ. В рамках обміну Києва видав кілера "Дінго" (Артур Кринари), який намагався вбити Аміну Окуеву і Адама Осмаєва. Про це повідомила журналістка Катерина Сергацкова в Facebook.

"Один з ненадійних оповідачів цієї історії, Артур Денисултанов, він же Кринари, він же Дінго і володар ще безлічі імен, — чеченець, якого звинуватили в замаху на Аміну Окуеву і Адама Осмаєва влітку 2017-го, сьогодні в числі інших відправився по обміну в ДНР, а звідти поїде на батьківщину в Росію", — написала вона.

Кілер "Дінго", фото: Публіка
Кілер "Дінго", фото: Публіка

Журналістка зазначила, що з нього зняли обвинувачення за три дні до обміну.

"Він провів в українському СІЗО два з половиною роки в очікуванні вердикту суду, і за три дні до обміну з нього зняли звинувачення", — додала вона.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кілер "Дінго" здійснив спробу вбивства ветеранів АТО Аміни Окуєвої і Адама Осмаєва 1 червня 2017 року. Вони змогли відповісти і підстрелити кілера.

Нагадаємо, колега Зеленського на зустрічі звільнених українців впав обличчям в бруд.

Як повідомляв Знай. ua, лікарі розповіли, як почувають себе звільнені українці.

Також Знай. ua писав, що у Львові пікетувальники повстали проти звільнення колишніх беркутівців.