31 грудня в Україні оголошено штормове попередження. В останній день 2019 року очікується сильний вітер та ожеледь. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"31 грудня в Україні, крім південних областей, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця (I рівень небезпеки, жовтий)", - йдеться в повідомленні. ДСНС

Погода в Україні, фото: Информатор Киев
Погода в Україні, фото: Информатор Киев

Окреме попередження стосується Києва та області. Тут очікуються пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах ожеледиця. Оголошено I рівень небезпеки, жовтий.

Раніше синоптики прогнозували, що в останній день 2019 року опади накриють північні, західні, Житомирську та Київську області. Прогнозують хмарну погоду, місцями мокрий сніг з дощем. Вночі можливе зниження температури до -3...-5 градусів. На решті території очікується суха та малохмарна погода.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Погода в Україні, фото: Realist Online
Погода в Україні, фото: Realist Online

В більшості областей України 31 грудня пройде мокрий сніг і дощ. Температура повітря вдень коливатиметься в межах +2 +5 градусів на всій території.

Нагадаємо, про гороскоп на Рік Білого щура: яким знакам Зодіаку світить успіх у всьому

Як повідомляв портал "Знай.ua", погода на 31 грудня: новорічна ніч принесе нові сюрпризи

Також "Знай.ua" писав, погода на 31 грудня: зима подарує українцям новорічний настрій