Наталка Діденко розповіла, якою буде погода у вівторок 31 грудня. Перед Новим Роком вдень буде мокрий сніг, хоча місцями з дощем. Його варто очікувати в Волинській, Рівненській, Київській, Житомирській, Чернігівській та Сумській областях. Але ось в інших частинах опадів не буде. Далі до вечора вівторка і в новорічну ніч мокрий сніг пробереться далі і не торкнеться тільки Півдня. Невеликий мороз буде переходити в плюсову температуру, тому сніг теж буде перетворюватися на дощ.

А 1 січня зможемо відіспатися при хмарній погоді, невеликі опади синоптик прогнозує в Центрі, на Півдні і на Сході. В інших частинах буде навіть трохи сонця. Однак і 31 грудня, і 1 січня стане сильніший вітер, північно-західного напрямку. Так що хоча і потеплішає, але сильно комфортно не буде. Цієї ночі в Україні також буде несильний мороз. А значить варто бути обережніше, так як дорога і тротуар будуть слизькими.

У столиці в першій половині дня опади не очікуються, але далі пройде мокрий сніг, іноді дощ. Вночі сніг у Києві стане сильніше, а так як ще й потепліє, то він перейде в дощ. Температура в Києві вночі від -1 до -3 градусів, а вдень від +1 до +3 градусів. У середу буде близько нуля і до +2 тепла. А також в столиці буде сильний вітер.

Довитрушуйте килими, подописуйте листи, купіть святкову листівку в книгарні Є, подзвоніть на далекі села чи скайпом друзям у далекі країни, відпочиньте сьогодні ввечері вдома і плюньте нарешті на те олів`є. Зробимо новий рік справді Новим)

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Львів – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Івано-Франківськ – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Тернопіль – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Чернівці – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Хмельницький – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Луцьк – вдень +3…+5, вночі 0…-2

Рівне – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Житомир – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Вінниця – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Одеса – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Миколаїв – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Херсон – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Сімферополь – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Кропивницький – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Чернігів – вдень +2…+4, вночі-1…-3

Черкаси – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Суми – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Полтава – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Дніпро – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Запоріжжя – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Донецьк – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Луганськ – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Харків – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Київ – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Також Знай.ua писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. А ще деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. В нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.ua писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини в 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.