Влада Одеської області з міського бюджету виплатила понад 3,6 млн грн сім'ям загиблих і постраждалих у результаті пожежі в коледжі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Одеської міської ради.

Відомо, що за розпорядженням міського голови, сім'ям загиблих та особам, які постраждали в результаті пожежі, яка сталася 4 грудня 2019 року в одеському коледжі, надано одноразову матеріальну допомогу.

Коледж, фото - Одеська облдержадміністрація
Коледж, фото - Одеська облдержадміністрація

"Всього за рахунок коштів бюджету міста Одеси виплачено матеріальної допомоги сім'ям загиблих і постраждалих в результаті пожежі на загальну суму 3 620 000 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пожежа у одеському коледжі, фото: 5 канал
Пожежа у одеському коледжі, фото: 5 канал

Крім того, за рахунок коштів цільового фонду Одеської міської ради сім'ям загиблих і особам, що постраждали в результаті пожежі, надано матеріальної допомоги на загальну суму 890,0 тис. грн, у тому числі восьми сім'ям загиблих по 50,0 тис. грн на одну сім'ю і 31 потерпілому особі - від 10,0 до 30,0 тис. грн в залежності від стану тяжкості ушкоджень. Восьми сім'ям загиблих буде надано матеріальну допомогу наступного 2020 року.

Нагадаємо, мир прийшов — між Нафтогазом і Газпромом: Україна підписала третейську угоду з російським газовим гігантом.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський звернувся з вимогою до АЗС і повеселив українців: в мережі відповіли фотожабами.

Знай.uа писав, "Перший обід на свободі": у Зеленського показали звільнених українців, на очі навертаються сльози.