У перший день нового року "Укртелеком" підносить ціни на телефонні розмови. Тарифи для домашніх телефонів зростуть на 7−24 гривні. Також збільшиться вартість послуг проводового радіо, інтернету, міжнародного зв'язку. Вуличні таксофони взагалі відключать з 1 лютого.

Підвищення тарифів підготував і інший монополіст - "Укрзалізниця". З березня по грудень ціни на пасажирські перевезення щомісяця будуть зростати на 2%. А вантажоперевезення будуть дорожчати на 2,5% кожні три місяці.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Найбільші українські медіахолдинги оголосили, що закодують сигнали своїх каналів в три години ночі 20 січня 2020 року. Після цього дивитися їх телепрограми на спутнику зможуть лише ті легальні власники супутникових антен, хто вчасно оплачує послуги.

Недоступними стануть канали StarLightMedia (СТБ, ICTV, «Новий канал», М1, М2, ОЦЕ ТБ), «Медіа Група Україна» («Україна», «НЛО TV», «Індиго TV», «Футбол 1"/"Футбол 2», «Донбас», «34 телеканал», «Сигма» та ін.), «1+1 Media» («1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «1+1 International», «УНІАН ТБ», «Бігуді») і Inter Media Group («Інтер», «Enter-фільм», «Піксель TV», K1, K2, «Мега», НТН, Zoom, «Інтер+»).

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Телебачення, фото Пікабу
Телебачення, фото Пікабу

Аналогове мовлення продовжать до 30 червня тим мовникам, які працюють в районах, що межують з Росією, і в Херсонській області. А також місцевим телерадіокомпаніям, які не встигли отримати ліцензії на цифрове мовлення.

З 1 березня українці зможуть виїхати в Росію тільки за закордонним паспортом. Водночас з Росії наші громадяни зможуть повернутися і за внутрішнім паспортом або свідоцтвом про народження.

Нагадаємо, що акціонерна компанія "Укрзалізниця" оголосила тендер на закупівлю рідкого мила з очікуваною вартістю 1,02 мільйона гривень.