Найманці Путіна підбили підсумки 2019 року і заявили про загибель 428 терористів "ЛДНР". На вкрай цікаві повідомлення про втрати терористів звернув увагу відомий блогер і український патріот з окупованих територій "Necro Mancer".

Так, у пабліку "Зведення від ополчення новоросії" опублікували цікаві дані про загиблих на Донбасі. 26 грудня тут заявили про те, що в 2019-му загинули 344 бойовиків ДНР і ЛНР, а вчора цифра зросла до 428.

Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua
Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua

"Добре працюють (ВСУ), що менше, ніж за тиждень, 84 члена завалили", - зазначив скептично налаштований "Necro Mancer".

Втім, ймовірно, "Зведення" підсумовують не тільки бойові втрати.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так чи інакше, "Necro Mancer" воліє персональну перевірену інформацію. Наприклад, він поповнив свій каталог загиблих терористів, які воювали на Донбасі, чергових місцевих бойовиком:

"Бусигін Олександр Сергійович. Місце проживання – Луганськ. Народився 31/10/1987. Став "вантаж 200" до 23/06/2018. Обставини вимагають уточнення".

Інформація взята з соціальних мереж прихильників "русского мира".

Нагадаємо, в Росії запустили каток з інтимним "натяком": фото вразило весь світ.

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти зганьбилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорялася Києву, а не навпаки Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.