В Україні курс американської валют в 2020 році може продовжити своє падіння. Однак скільки доведеться віддати гривень за "зелений" - невідомо. Тим не менш прем'єр-міністр України Олексій Гончарук обіцяє, що гривня в майбутньому продовжить зміцнюватися.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Курс валют, фото Знай.ua
Курс валют, фото Знай.ua

"Тенденція до зміцнення гривні збережеться наступного року", - сказав Гончарук в інтерв'ю одному з українських телеканалів.

Також глава Кабміну підкреслив, що послаблення гривні і підвищення курсу долара, яке почалося в кінці 2019 року, є ситуативним. Експерти, до речі, дотримуються такої ж думки. За словами аналітиків, різкий стрибок долара носить спекулятивний характер, а жодних глобальних змін в економіці країни не відбулося.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, таємний Санта: Білл Гейтс втілив мрію молодої американки, світ аплодує.

Як повідомляв Знай.uа китайці створили круту "робо-кішку" з купою функцій: відео.

Знай.uа писав, "Один вдома" - 29 років: як змінився Маколей Калкін і герої самої популярної різдвяної комедії.