У Державному бюро розслідувань визнали, що не впоралися з усіма завданнями за підсумками 2019 року. Точніше, в прес-службі відомства зазначили, що в бюро "не впорався з першочерговими завданнями та викликами сьогодення". У повідомленні говориться, що ДБР знайшли порушення в організації роботи підрозділів з поліцією, і в кадровому та технічному питанні.

Також в ДБР звернулися до українців з проханням надсилати у відомство пропозиції про те, як їм побороти кризу, і підвищити ефективність роботи їхніх управлінь. Повідомляється, що в ДБР чекають від українців листів з інформацією про злочини чиновників і/або поліцейських, також про їх приховані доходи і корупції. Також там просять, щоб ці "доноси" на чиновників були чітко викладені і з доказами. Варто зазначити, що наприкінці грудня президент Володимир Зеленський новим законом перезапустив Державне бюро розслідувань, призначивши новим главою відомства нардепа Ірина Венедиктова. До цього ДБР керував Роман Труба.

ДБР, 24tv.ua
ДБР, 24tv.ua

Нагадаємо, депутати ВР проголосували за звільнення Труби з ДБР.

Також портал "Знай.ua" писав, що Порошенко проігнорував 15 допитів в ДБР.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще