В Україні змінився порядок оформлення пільг від держави. Портал Politeka розповів, як українці зможуть користуватися субсидіями після новорічних свят.

Кабмін ще 27 грудня вніс ряд змін в нормативні акти про те, як будуть надаватися житлові субсидії та пільги на оплату житлово-комунальних послуг.

отримання субсидії, фото: 5 канал
отримання субсидії, фото: 5 канал

Відомо, що пільгу у грошовій готівковій формі зможуть отримувати ті українці, у яких є субсидія на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Також змінили терміни дозволеної заборгованості для такої монетизації. Зараз Кабмін каліцтва термін прострочення заборгованості до 2 місяців. Раніше він становив один місяць.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як оформити субсидію:

Для того, щоб оформити субсидію в зручний час, необхідно подати заяву довільної форми в районний орган соцзахисту з реквізитами банківського рахунку та номером мобільного телефону.

Нагадаємо, українцям показали "підводні камені" в платіжках.

Як повідомляв Знай. ua, українцям підвищили мінімальну зарплату.

Також Знай. ua писав, що українці отримають подвійні платіжки в 2020 році.