Наймолодший український моряк, який був звільнений із російського полону 7 вересня 2019 року в рамках обміну – Андрій Ейдер 31 грудня одружився на своїй коханій Марині.

На сторінці дівчини у соцмережі Facebook опубліковано кілька зворушливих весільних фото, а також знімок свідоцтва про шлюб, яке було видано у Рагсі Печерського району Києва.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Тепер подружжя", – повідомила дружина моряка.

Відомо, що весілля відбулося на Софійській площі в Києві. До речі, пропозицію своїй дівчині моряк зробив через кілька днів після звільнення з полону.

Нагадаємо, що українська моряк Володимир Варімез зіграв весілля 17 листопада в Болграді, Одеська область, зі своєї коханою Інною Москалець. Пропозицію коханій він зробив відразу, як повернувся додому.

Як повідомляв портал Знай.uа, звільнений моряк Віктор Беспальченко разом з коханою Тетяною заручився ще до події в Керченській протоці, а розписався вже в московському СІЗО "Лефортово".

Також портал Знай.uа писав, що з українських кораблів, на які напала Росія в Керченській протоці, пропало не тільки устаткування і сантехніка, але і спідня білизна одного з членів екіпажу.