В Україні набрали чинності нові правила дорожнього руху щодо паркування автомобілів. Про це у своєму сюжеті розповіла телепрограма ТСН.

Нові правила пов’язані з тим, що в Україні набирають популярність електромобілі. Тож відтепер власники електричних авто матимуть власні паркувальні місця, на яких заборонено паркувати автівки з традиційним двигуном внутрішнього згоряння. Ці місця будуть позначати новими дорожніми знаками “Для електромобілів”, “Крім електромобілів” та “Станція зарядки електромобілів”.

А за порушення нових правил передбачені штрафи у розмірі від 340 до 510 гривень.

Нагадуємо, що з цього року електромобілі в Україні отримали власні номерні знаки, які матимуть зелений колір на відміну від звичних білих номерних знаків для автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.