Посеред вулиці, на зупинці громадського транспорту у Києві стався прикрий інцидент. Пенсіонерка несподівано напала на дівчину і побила її. Відео про випадок зняли очевидці і оприлюднили у телеграм-каналі "Х**вий Київ".

"На зупинці громадського транспорту біля Індустріального мосту літня жінка накинулась на дівчину. Що стало причиною невідомо", - йдеться у повідомленні.

На відео видно, як тлуста пенсіонерка із сумкою і пакетом в руках ціленаправлино наближається до дівчини, щось кричить до неї і замахується пакетом. Тітка цілить просто у обличчя бідолашної, обходить її кругом і знову в атаку - цього разу удар торбою в обличчя таки вдається осатанілій бабці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інцидент аж налякав очевидців. Двоє чоловіків поспішили на допомогу і спробували вгамувати розлючену стару і відтягнули її від дівчини.

Ось і так буває, не треба банки п’яних молодиків, пенсіонерки теж вміють влаштовувати справжній шабаш.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, у Києві двох дівчаток знайшли вбитими в шафі орендованої квартири, - моторошні фото.