Ліквідували ще одного терориста "Заура", який катував українську патріотку Ірину Довгань в 2014 році. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Терорист був членом батальйону "Схід" і в 2014 році в центрі Донецька був одним з тих, хто катував Довгань, загорнуту в прапор України.

"Не можу не поділитися радістю. Друга тварина теж здохла. Заурчик-земля тобі бетоном. P. S Мною некоректно написаний радісний пост. На той світ вирушили вже два моїх мучителя з батальйону Схід. Але не можна не відзначити Мамая, з яким жизньне звела (Слава Богу). Він теж був утилізований нашими ВСУ більше року тому. Ряди порідшали", - написала Довгань.

Раніше Штаб Об'єднаних сил оприлюднив дані про втрати з боку бойовиків на Донбассе за листопад 2019 року.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляється, протягом листопада 41 бойовики були ліквідовані і 66 поранені. Також Штаб ООС інформував про те, що українські військові відповідають відкриттям вогню, якщо існує загроза життю або здоров'ю, захоплення території, або проявляють диверсійно-розвідувальні групи.

Нагадаємо, спливла страшна правда про головорезке Захарченко, відданої "ДНР" по обміну.

Як повідомляв Знай. ua, звільнений з полону журналіст зізнався, чому переметнувся на бік бойовиків.

Також Знай. ua писав, що ВСУ відправили до Захарченка 430 бойовиків.