З'явилася інформація, що новий виконавчий директор McDonald's Кріс Кемпчинський планує змінити корпоративну культуру компанії. Він хоче заборонити співробітникам спільні походи в бар, вечірки і нічне спілкування. Про це повідомляє Wall Street Journal.

McDonald's

Так, Кемпчинський зустрівся з співробітниками корпорації в Сполучених Штатах Америки, Великобританії, Німеччини, Франції та Швейцарії. Він збирав інформацію щодо цінностей в McDonald's. Кемпчинский планує відновити професійну культуру спілкування між працівниками компанії.

"Я буду спостерігати за кожним топ-менеджером в компанії і запитувати себе, чи відповідають вони нашим цінностям. Якщо ні — вони не будуть в команді вищого керівництва", - заявив він.

Слід зазначити, що раніше співробітники корпорації спілкувалися між собою ввечері після роботи і ночами в барах. Подібні зустрічі заохочував колишній директор McDonald's Стів Істербрук. До того ж, він особисто зустрічався з колегами у неформальній обстановці. Також деякі співробітники були стурбовані такою поведінкою глави компанії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

McDonald's

Більш того, Істербрук любив фліртувати з співробітницями, через що ті почували себе некомфортно.

До того ж, не рідко зустрічалися романтичні стосунки між співробітниками McDonald's. Для таких пар в компанії придумали назву "МакПодружжя".

На даний момент Кемпчинский шукає нових директорів з підбору персоналу.

Нагадаємо, що у Запоріжжі закрили "життєво важливий" об'єкт – ресторан швидкого харчування McDonalds, розташований на проспекті Соборному.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Запоріжжі відновив роботу ресторан швидкого харчування McDonalds, який знаходиться на проспекті Металургів.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі зафіксували новий випадок облави на призовників. Співробітника McDonald’s забрали з каси просто у військкомат.