В Херсоні 17-річна дівчина хотіла покінчити життя самогубством через Діда Мороза. Вся справа в тому, що вона не знайшла бажаний подарунок під новорічною ялинкою – смартфон останньої моделі, на придбання якого начебто натякали їй батьки.

Дівчина так засмутилася, що в перший день нового року порізала собі вени на передпліччі з метою суїциду. Однак стекти кров'ю вона не встигла – батьки помітили, що трапилося, і викликали "швидку допомогу". Медики відразу ж госпіталізували юну пацієнтку в місцеву лікарню.

Новорічний подарунок, фото: vnebo.ua
Новорічний подарунок, фото: vnebo.ua

Нагадаємо, що на Донбасі український захисник покінчив із життям за загадкових обставин. Сталося самогубство військовослужбовця Юрія Сергєєва з позивним Гудвін у районі Золотого в Луганській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Росія відрізає голови моїм одноліткам": в мережі назріває гучний скандал через загадкову загибель молодого хлопця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на території Київщини більше 10 днів велися цілодобові пошуки підлітка - 17-річний хлопець пішов з дому в місті Вишневе і не повернувся.