Один з найбільших українських операторів мобільного зв’язку Kyivstar з 1 лютого підвищить тарифи на свої послуги. Прес-служба компанії пояснила причини такого кроку.

За словами представників Kyivstar, більшість з діючих тарифів була запущена два-три роки тому, а отже на сьогодні вони втратили актуальність. Саме тому оператор вирішив оновити умови чинних тарифів та сформувати нові плани, вигідні для абонентів.

Київстар https://delo.ua/business/kievstar-339416/
Київстар https://delo.ua/business/kievstar-339416/

Зокрема, для абонентів плану “Київстар дзвінки” зросте обсяг послуг при тій же самій вартості. Для деяких користувачів тарифного плану “Безлім Соцмережі 2018” запропонували тариф, який на 25 гривень дешевший за попередній. Активним користувачам мобільного інтернету доступні на вибір одразу декілька пропозицій, а ті абоненти, яким мобільний інтернет не потрібен, можуть обрати пакети без цієї послуги вартістю від 75 гривень.

Абонентів тарифу “Максимальний Безлім” переведуть на новий тарифний план “Все разом Екстра”, який стане дорожчим — 225 гривень проти 155 за попередній. Але у новому пакеті зросте кількість хвилин на номери інших операторів. Також на дороржчі тарифи переведуть абонентів тарифних планів “Z-тариф” та “Безлім відео”.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадуємо, що до кінця 2020 року усі станції київського метрополітену планують обладнати доступом до 4G-інтернету.

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутат з "Слуги народу" Холодів судиться з "Радіо Свобода" за наклеп.

Також "Знай.uа" писав про те, що СБУ взялася за Федькову після погроз Зеленському.