У середу, 8 січня, в усіх областях України буде не по-зимовому тепло, сухо і сонячно. Плюсова температура очікується буквально скрізь.

Так, погода на Заході, Півночі і в Центрі України буде сонячною з середньою температурою повітря вдень від 0 до +3 градусів, які прийдуть на зміну нічних морозів до -7 градусів. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

погода в Україні
погода в Україні

При цьому на Сході і Півдні країни ситуація буде трохи відрізнятися – сухо, сонячно і денна температура повітря близько +1 +3 градуси.

Народний прогноз погоди в Україні

8 січня відзначається Собор Пресвятої Богородиці. Спостерігали у цей день за сонцем і за птахами: якщо біля сонця з'являлась світла смуга, це передбачало сніг. Якщо синиця зранку пищить — бути морозу вночі, а якщо ворони влаштували безперервний ґвалт — бути снігопаду або заметілі.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

погода на 8 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що вже з третьої декади січня в Україні вдарять сильні морози.