Масштабні пожежі в Австралії, вже призвели до загибелі більше мільярда тварин. Екологи з Університету Сіднея і Всесвітнього фонду дикої природи заявляють, що в результаті таких катаклізмів можуть зникнути всі вимираючі види.

Також відомо, що українська влада заявила про готовність надати допомогу в гасінні стихії і направити близько 200 рятувальників ДСНС. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

пожежі в Австралії, фото: Politinfo
пожежі в Австралії, фото: Politinfo

Тим часом у світі велика кількість людей, включаючи знаменитостей, збирають кошти для підтримки австралійських волонтерів, які займаються порятунком тварин.

Пожежі в Австралії, фото: cnn.com
Пожежі в Австралії, фото: cnn.com

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українці теж не залишилися осторонь, і крім фінансової допомоги також створюють спеціальні захисні вироби, щоб врятувати представників австралійської фауни. Як пише харків'янка Юлія Іваненко на своїй сторінці в Facebook, щодня надходять уточнені дані за потребою. Дівчина шиє мішечки і ковдри для кенгуру та птахів.

Нагадаємо, Вільямс, Федерер і Надаль зіграють на благодійному турнірі в Австралії.

Як повідомляв Знай.uа заради порятунку людей: в Австралії вб'ють 10 тисяч тварин.

Знай.uа писав, тисячі австралійців через пожежі зустріли Новий рік у притулках.