Американські спецслужби знають все про ситуацію в Ірані та стежили за аеропортом у ніч на 8 січня. Після удару по американських базах розвідка оглядала територію і точно б помітила рух ракети, яка, за однією з версій, могла збити літак з українцями на борту.

Однак, щоб опублікувати важливу інформацію, спецслужби повинні спочатку ознайомити з нею Дональда Трампа, а той ще спить. Про це Obozrevatel повідомили джерела в українських спецслужбах.

"Україна чекає, поки прокинеться Трамп", - йдеться в повідомленні.

Авіакатастрофа в Ірані, 5 канал
Авіакатастрофа в Ірані, 5 канал

Відомо, що президент Сполучених Штатів у ту ніч кілька годин проводив засідання. А зараз він відпочиває і без нього спецслужби не діють.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У свою чергу іранська сторона запевняє, що ніяких ракетних ударів по літаку не було. Хоча "чорні ящики" надавати Україні не захотіли.

Нагадаємо, що українська літак Boeing 737, що зазнав аварії в Ірані вранці 8 січня. Всі 160 пасажирів і 16 членів екіпажу загинули. Повідомляється про 11 українців, які були на борту літака.

Як повідомляв портал Знай.uа, батьки загиблих в аварії літака МАУ в Ірані прибутку в Бориспіль: відео.

Також портал Знай.uа писав про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.