У Харківській області при перетині кордону з Російською Федерацією було затримано чоловіка, який перевозив 20 кілограм наркотиків.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Державної прикордонної служби України.

За інформацією прикордонників, майже 20 кг наркотичної речовини рослинного походження, які громадянин України намагався незаконно перемістити через кордон, виявили прикордонники Харківського загону.

"Днями до пункту пропуску для автомобільного сполучення "Гоптівка" на Харківщині на виїзд з України прибув автомобіль "Volkswagen" під керуванням 37-річного громадянина України. Під час проходження прикордонно-митного контролю на автомобіль зреагував службовий собака прикордонників, якого навчено виявляти наркотичну речовину.", - повідомляють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

прикордонники
прикордонники

Копи відразу перемістили автомобіль на окрему смугу руху і ретельно оглянули. В результаті огляду спільна оглядова група у складі прикордонників, представників СБУ та митниці в паливному баку виявила більше шести десятків поліетиленових пакетів загальною вагою понад 19 кг, в яких було загорнуто речовину рослинного походження, попередньо марихуана. Водій розповів правоохоронцям, що партію виявленої речовини його нібито попросили перемістити з України до РФ знайомі за винагороду в 300 американських доларів.

Нагадаємо, померла культова письменниця і автор світового бестселера Елізабет Вурцель.

Як повідомляв Знай.uа одеський суд закрив справу про контрабанду наркотиків під виглядом бананів: "Товар зіпсувався, паліть".

Знай.uа писав, Голландії не стало: світ назавжди попрощався з "країною".