Відома українська синоптик Наталія Діденко поділилася прогнозом на п'ятницю, 10 січня. І слід зауважити, що українців чекає досить неприємний "сюрприз", а точніше опади, які "вкриють" практично всю Україну.

Так, за її словами, до України прийде циклон з центром недалеко від Данії, і саме він принесе українцям мокру погоду.

Фотографія з циклоном

"Його дари - традиційні, дощ та мокрий сніг. Опади в п‘ятницю найбільш ймовірні на Півночі України, в західних областях, трохи зачеплять Центр і, можливо, Харківщину. Значна частина Сходу та Півдня побуде без істотних опадів. У Києві пройдуть дощі, десь зчепившись у зимовій дискусії із мокрим снігом. Вночі близько нуля, вдень 10 січня до +3 градусів", - написала вона.

Щодо всієї території України, то вночі українців чекає середня температура - від -2 до +3 градусів, а вдень - 0+5 градусів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що вже з третьої декади січня в Україні вдарять сильні морози.