У п'ятницю, 10 січня, в Україну прийде потепління, в деяких областях до +7 градусів. Також вірогідні дощі, мокрий сніг та ожеледиця на дорогах.

В цей день Україна опиниться під впливом атмосферного фронту, який принесе із собою опади. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Дощ і мокрий сніг очікуються в північних, західних і частині центральних регіонів. На Сході і Півдні буде сухо.

На Заході температура повітря підніметься до + 4 + 7 градусів. Незначні морози до -1 градуса будуть на Сумщині, Харківщині та Полтавщині.

У Києві в п'ятницю пройдуть дощі з мокрим снігом. Температура повітря – до +3 градусів.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Циклон з центром недалеко від Данії зашле завтра, 10 січня, в Україну свій атмосферний фронт. Його дари - традиційні,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 9 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

10 січня вшановується пам'ять святих з Нікомидії. Якщо 10 січня будуть снігопади та завірюхи, то в липні будуть дощі. Якщо у цей день скирти хліба були вкриті інеєм, це теж був вірний знак того, що майбутнє літо буде дощовим.

погода на 10 січня, Укргідрометцентр