У четвер, 9 січня, стало відомо, що у Сполучених Штатах Америки помер 44-річний український заробітчанин.

Відомо, що Костянтин Большаков був родом з села Чорткова Тернопільської області і багато років перебував на заробітках у США. Причини та обставини смерті чоловіка не повідомляються.

Вдома на Костянтина чекала вагітна дружина. Про це повідомляє "Чортків.сіті".

Прощання і ритуальна служба відбулася в середу, 8 січня, в селі Найлс, в окрузі Кук штату Іллінойс (США).

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наголошується, що загиблий був сином Валерія Большакова – відомого тренера Чортківського ДЮСШ, який виховав багатьох переможців і призерів всесоюзного і всеукраїнського першості з легкої атлетики.

Нагадаємо, українці, які виїжджають на заробітки в Польщу, нерідко потрапляють у неприємні ситуації. І всьому винні недобросовісні посередники і роботодавці. Лоліта Чубенко з Вінниці розповіла про свій досвід роботи на польському м'ясокомбінаті.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Польщі громадянин України може потрапити за ґрати після того, як впустив дрон на дах костелу.

Також портал Знай.uа писав, що трагедія з українцями в Польщі сколихнула весь світ. Моторошне вбивство 24-річного громадянина України здійснив його 42-річний співвітчизник.