Велике і широко шановане християнське свято Хрещення Господнє відзначається 19 січня. У цьому 2020 році свято перепадає на вихідний день - на неділю. Для багатьох людей традиційним в цей день буде купання в ополонці або ж в незастиглих водах Дніпра, в залежності від погодних умов, а також мале і велике освячення води. Нерідко після свята люди застосовують святу воду для зміцнення свого здоров'я, для позбавлення від недуг, а також для очищення свого житла, окропив нею кути будинку. Але є місце і привітанням на цей день. Можна, звичайно, побачиться з людьми особисто і привітати їх, можна просто зателефонувати, а можна скористатися інтернетом і відправити рідним і близьких вітальні листівки з цим християнським святом. Щоб не лазити по всьому інтернету в пошуках яскравих листівок, щоб з наступаючим святом привітати дорогих вам людей, ми підготували для вас кілька варіантів поздоровлень.

Красиві анімаційні листівки зі святом Хрещення Господнього

Такі анімаційні листівки по-особливому сподобаються дітям, адже вони люблять все блискуче і сяюче. Так, що не зайвим буде якраз через листівки і поздоровлення залучати дітей до різної історії в тому числі і християнської, а також до знання і шанування свята.

Листівки на свято, s-zametki
Листівки на свято, s-zametki

Вітальні листівки, s-zametki
Вітальні листівки, s-zametki

Листівки на Хрещення, s-zametki
Листівки на Хрещення, s-zametki

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Анімованні листівки, s-zametki
Анімованні листівки, s-zametki

Привітання для рідних, new-year-party
Привітання для рідних, new-year-party

Вітальні листівки, gifq
Вітальні листівки, gifq

Відео привітання з Водохрещам

Вітальна відео листівка стане гарним доповненням до основного привітання. Такі відео-листівки можна відправляти як через соціальні мережі, так і в вайбер, телеграм, месенджер і через інші засоби спілкування та зв'язку.

Красиві листівки на тему Хрещення

Нерідко святкові листівки відправляються немов спам, буває так, що одну й ту ж саму картинку в день свята можуть переслати один одному не один десяток разів. Але мало кому буде приємно дивитися на одну і ту ж саму картинку по кілька разів, тому в цьому питанні теж важливо різноманітність і креативний підхід.

Поздравительные открытки, privetpeople
Поздравительные открытки, privetpeople

З Хрещенням, bygaga
З Хрещенням, bygaga

Красиві листівки, new-year-party
Красиві листівки, new-year-party

Яке б привітання ви не вибрали для ваших рідних і близьких, головне, щоб воно було з найкращими помислами. Важливо також і самим дотримуватися Божих заповідей, пам'ятати про існування Господа не тільки в святкові дні, а й кожен день.