Уряд Ірану готовий взяти на себе відповідальність за падіння українського літака Boeing 737 над Тегераном 8 січня.

Про це повідомило місцеве видання Iran International 10 січня з посиланням відразу на декілька джерел.

Відзначається, що група експертів в Ірані таємно розслідує версію про те, що ракета могла потрапити в лайнер через людську помилку.

При цьому за неофіційними даними інших ресурсів, керівництво Ірану може виступити з гучною заявою вже в суботу, 11 січня, на прес-конференції, де розповість власну версію авіакатастрофи літака МАУ.

скріншот з Twitter

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп висловив свої співчуття щодо жахливої авіакатастрофи літака МАУ, а також розповів, що не вірить у технічні несправності українського судна і має власні підозри щодо аварії.

Як повідомляв портал Знай.uа, США передали Зеленському дані щодо авіакатастрофи.

Також портал Знай.uа писав, що держсекретар США Помпео в ході телефонної розмови з президентом Зеленським запропонував Україні допомогу в розслідуванні авіакатастрофи літака МАУ в Ірані.