У Зеленського заявили, що обов'язок президента перед сім'ями загиблих людей у тому, щоб встановити справжню причину авіакатастрофи українського Боїнга в Ірані. Про це йдеться в повідомленні телеграм-каналу Зе-команди. При цьому зазначається, що Володимир Зеленський не буде робити поспішних заяв про причини катастрофи у зв'язку з інформацією про те, що в літак влучила іранська ракета і збила його. "Ця версія поки не підтверджена, а спекуляції на цій темі не наблизять нас до істини", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський зустрівся з родичами загиблих в авіакатастрофі, 24 канал
Володимир Зеленський зустрівся з родичами загиблих в авіакатастрофі, 24 канал

Також там зазначили, що президент Зеленський дотримується свого стратегічного напряму, який полягає в тому, що людське життя є найбільшим пріоритетом. Глава держави робить все можливе для встановлення причин катастрофи, що забрала життя 176 людей. Крім того, він намагається не допустити надмірної політизації ситуації і процесу розслідування, адже це може зашкодити. "Цінність людського життя вище будь-яких політичних мотивів", - підкреслив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський в аеропорту Бориспіль, 5 канал
Володимир Зеленський в аеропорту Бориспіль, 5 канал

Нагадаємо, батьки загиблих в аварії літака МАУ в Ірані прибули в Бориспіль.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що МАУ призупинила польоти в Тегеран після аварії з Боїнг 737.

Також портал "Знай.ua" писав, про катастрофу українського літака в Ірані – повна хроніка і що відомо.