В одному з магазинів у київському районі Троєщина помітили кишенькову злодійку, яка грабувала покупців, повідомляється в одному з міських Telegram-пабліків.

Як повідомляється, що за той час, протягом якого злодійка перебувала в магазині, вона встигла пограбувати декількох покупців, які в цей час обирали одяг для примірювання. “Працювала” жінка, яка навіть не ховала обличчя, прикриваючись вішаками з іншим одягом.

Нагадуємо, що в Київській області правоохоронці розкрили шахрайську схему з нерухомістю, від якої постраждали вже щонайменше півсотні громадян. В результаті розслідування були затримані дві жінки.

Як повідомляв портал Знай.uа у Києві спритні аферисти розводять мешканців міста на скажені гроші: "Чоловік приб'є, допоможіть".

Також Знай.uа писав, українців нахабно обкрадали щодня: шахраї розживалися на 100 тисяч кожен місяць.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще