В Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. На цей раз копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях, які планували зняти квартиру.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби прокуратури Київської області.

Нерухомість, 24 канал
Нерухомість, 24 канал

Відомо, що копи затримали двох громадянок: дівчину 25 років і жінку 34 років. Ці дві "злодійки" давали оголошення про здачу квартир на сайтах безкоштовних оголошень, брали передоплату з людей за перший та останній місяць, але коли орендарі намагалися ввійти в житло — потрапити туди не могли.

Поліція Києва, фото: Українська правда
Поліція Києва, фото: Українська правда

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"до поліції із заявами звернулися майже 50 громадян, постраждалих внаслідок дій аферисток. Всі потерпілі розповідали, що знаходили вигідні пропозиції з оренди житла в Києві на різних веб-сайтах. Після підписання "інформаційного договору" вони платили гроші, в середньому від 10 до 15 000 гривень за перший і останній місяць оренди, проте, коли приїжджали за адресами, потрапити у житло не могли", — повідомляє прокуратура.

Відомо, що жінки відключали мобільні телефони, коли поліція виходила на їх слід, аферистки застосували проти копів газові балончики. Так, в ході досудового розслідування встановлено, що кримінальними злочинами потерпілим заподіяний матеріальний збиток на суму понад півмільйона гривень. Справу проти аферисток направили до Печерського районного суду Києва.

Нагадаємо, скільки валюти купили і продали українці минулого року, повний звіт НБУ.

Як повідомляв Знай.uа у Києві спритні аферисти розводять городян на скажені гроші: "Чоловік приб'є, допоможіть".

Знай.uа писав, українців нахабно обкрадали щодня: шахраї розживалися на 100 тисяч кожен місяць.