В українців усе частіше виникають проблеми із сплатою податків — гроші сплачуються на неіснуючі рахунки, повідомляє прес-служба Державної казначейської служби.

Як повідомляється, за останні три дні загалом на неіснуючі рахунки було здійснено майже 125 тисяч транзакцій як від юридичних, так і від фізичних осіб. Цей збій пов’язаний з тим, що з 1 січня 2020 року були змінені рахунки Державної казначейської служби для зарахування податків та платежів до державного та місцевого бюджетів у зв’язку з переходом на міжнародний стандарт номерів банківських рахунків IBAN.

зняття готівки у банкоматі, фото: nv.ua
зняття готівки у банкоматі, фото: nv.ua

Нові реквізити для сплати податків можна отримати на офіційних веб-сторінках Держказначейства та його головних управлінь в областях та місті Києві, а також у податкових органах.

Усі платежі на старі рахунки Держказначейство повертало банкам, через які було зроблено оплату.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно керівник Пенсійного фонду у Кіровоградській області попався на привласненні бюджетних коштів на суму в майже 700 тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк кличе Коломойського до суду в Ізраїль: олігарха звинувачують у відмиванні коштів.

Також Знай.ua писав, у Держфінмоніторингу відзвітували про відмивання коштів, боротьбу з тероризмом та його фінансуванням.