Італійський авіаперевізник-лоукостер Ernest скасував усі свої рейси, в тому числі — до України, повідомляє портал “Ветер Дует”.

Як повідомляється, авіаперевізник скасував рейси через нещодавно прийняте Національним управлінням цивільної авіації рішення про призупинку ліцензії авіакомпанії. Тому раніше Ernest зупинив продаж квитків на рейси, починаючи з 13 січня, а сьогодні скасував усі свої рейси — в тому числи з українських аеропортів.

Літак Ernest Airlines, фото: hrk.aero
Літак Ernest Airlines, фото: hrk.aero

Авіакомпанія Ernest з осені 2017 року виконувала рейси Львів-Мілан, Львів-Венеція, Львів-Неаполь, Київ-Неаполь, Київ-Мілан, Київ-Рим, Київ-Болонья, Львів-Рим, Львів-Болонья, а з минулого року — також між Італією та Харковом і Одесою.

Усі пасажири, які вже придбали квитки, можуть зробити запит на повернення коштів. Також у компанії повідомляють, що наразі працюють над виконанням усіх вимог, необхідних для повернення ліцензії.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо що розшифровувати бортові реєстратори літака авіакомпанії МАУ, що днями впав у Ірані, будуть в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії.

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.