Українцям дали прогноз погоди на понеділок, 13 січня. Так, температура повітря в Україні суттєво не зміниться, утримається тепла, як для зими, погода. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За прогнозами синоптиків, на початку наступного тижня опадів в Україні не очікується. Вітер південно-західний і західний, 7-12 м/с.

Температура вночі становитиме 0°...-5°, вдень очікується +1°...+6°; у Карпатах вночі -5°...-10°, удень – 0°...-5°.

У Києві та області в понеділок очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура у столиці вночі 0°...-2°, вдень +4°...+6°.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко прогнозує, що на Маланки й Василя погода буде сухою й теплою. Тому щедрувальникам, колядникам і посівальникам не обов’язково закутуватися у теплі хустки, кожухи та смушеві шапки.

Можна й у шапках з баламбонами, у хустках шовкових, нормальних демісезонних черевиках, хай і мартенсах, бажано, щоб була вишиванка чи стара, чи стилізована, знання виключно своїх стовікових текстів і розуміння, хто ти і на якому фундаменті стоїш, щоб потім втримати на ньому і дітей, і внуків.

Як повідомляв портал Знай.ua, у православному церковному календарі 5 січня є днем вшанування пам'яті святого Феодула і з ним ще 9 мучеників.

Також портал Знай.ua писав, що необхідно зробити свято 5 січня, яке відзначали ще наші предки.